Flyttstädning Huddinge

Närmar sig flytten? Ta hjälp av vår flyttstädning i Huddinge och slipp städ-stressen – Kontakta oss för gratis offert idag!

flyttstädning Huddinge

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på flyttstädning i Huddinge till alla våra kunder.

Professioenell flyttstädnng i Huddinge

För eller senare flyttar de flesta människor. Ofta handlar det om någon form av uppdatering. Kanske ska man flytta in i drömhuset med sin familj. Kanske är det dags att flytta till större lokaler med företaget. Oavsett av vilken anledning man flyttar så finns det två vanligt förekommande gemensamma nämnare: 1) Att flytta tar tid och kräver mycket jobb. 2) När man flyttar vill man helst kunna koncentrera sig på det nya boendet snarare än det gamla. För att underlätta för dessa båda är det många som väljer att anlita flyttstädning i Huddinge. Många av dessa människor vänder sig till vårt team!

Vill du ta del av vår flyttstädning i Huddinge? Kontakta oss idag för att veta vilket pris din flyttstädning i Huddinge skulle landa på!

Snabba tjänster
Du kan alltid anlita vår flyttstädning i Huddinge enkelt och med kort varsel.
Trygga villkor
Vi är en certifierad och välförsäkrad städfirma som lämnar garanti på alla arbeten.
Låga priser
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på flyttstädning i Huddinge till alla våra kunder.

Huddinges bästa flyttstädning

Välkommen!

Maxida erbjuder Huddinges mest kunniga och erfarna team inom flyttstädning. Vi anlitas årligen av såväl privatpersoner och företag vars flytt står för dörren. När du tar hjälp av vårt team för flyttstädning i Huddinge kan du räkna med att arbetet sker på bästa möjliga sätt. Vi ser till att rengöra minsta hörn av din gamla bostad. Detta gör att du inte behöver oroa dig för anmärkningar vid överlämning. Det gör förstås också att du kan koncentrera dig på ditt nya boende istället för att vara kvar i det gamla.

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Varför välja oss för flyttstädning i Huddinge?

Hög kvalitet genomsyrar alla arbeten inom flyttstädning i Huddinge som vi utför. Vi ser till att arbetet blir gjort på bästa sätt och med tydliga och trygga villkor för våra kunder.

gott rykte

Vi började litet men har växt till oss ordentligt under åren. För varje år som går ges vi förtroende att sköta flyttstädning för många av Huddinges invånare. Det handlar om alltifrån flyttstäd av mindre lägenheter till flyttstädning av några av Huddinges största hus. Vi arbetar lika mycket och gärna med privatkunder som företag, offentlig verksamhet och föreningar av varierande slag. Kort och gott: Om du behöver flyttstädning i Huddinge så är du välkommen till oss, vem du än är!

Certifierad städfirma

När du tar hjälp av oss för flyttstädning i Huddinge kan du räkna med trygghet. Vi är lika auktoriserade som städfirma som vi är välförsäkrade. Om olyckan är framme då vi sköter flyttstädningen i Huddinge så går allt på försäkring. Detta ökar säkerheten både för dig som kund, för vår verksamhet och för vår personal.

specialister

Vi kan städning i allmänhet och erbjuder olika typer av städtjänster. Vad vi brinner för och kan bäst är däremot flyttstädning i Huddinge. Vi har utfört den här typen av tjänster under många år, och vi planerar att fortsätta länge till.

leverans

Sist men långt ifrån minst. När du blir kund hos oss och tar del av våra tjänster inom flyttstädning i Huddinge kan du räkna med god leverans. Vi ser till att städa minsta lilla utrymme i din gamla bostad. Detta säkerställer att du inte får någon anmärkning vid flytten av nya boende. Om, mot förmodan, så skulle vara fallet så ordnar vi självklart så att detta korrigeras!

miljötänk

Vi är en Svanenmärkt städfirma. I all vår verksamhet strävar vi efter att använda oss av miljövänliga medel. Detta gäller såväl redskap, rengöringsmedel och annat vi brukar då vi utför flyttstädning i Huddinge. Vi är övertygade om att professionellt flyttstäd kan ske utan bekostnad av klimatet och planeten.

När du väljer oss

Lyft på luren, ring vårt nummer, berätta om när du flyttar och hur stor din gamla bostad/lokal är. Du får då ta del av en gratis offert på vår flyttstädning i Huddinge. När offerten är godkänd kommer vårt städteam på utsatt tid och kör igång med städningen. Svårare än så är det inte!

Vill du veta fler detaljer kring när du tar del av vår flyttstädning i Huddinge eller någon annan av våra tjänster? Ring eller maila till oss idag!

För mer information

Vill du komma i kontakt med oss gällande Flyttstädning eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Flyttstädning i Huddinge och RUT-avdraget

Du vet väl att du, som privatkund, kan nyttja RUT-avdraget vid flyttstädning i Huddinge? Skattereduktionen gör att du kan dra bort så mycket som 30% av den totala arbetskostnaden. Om du önskar nyttja RUT när du arbetar med oss behöver du inte tänka på annat än att meddela oss. Vi sköter alla papper som ska till Skatteverket.

Kom ihåg att du, för att nyttja RUT för flyttstädning i Huddinge, måste ta tjänsten som privatperson. Du måste dessutom ha betalat in tillräckligt mycket skatt under året för att kunna dra bort summan.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.